RADNO VREME

Ponedeljak – Petak: 10h – 20h

PRATITE NAS

Stručni tim

Dr Mihailo Radovanović

Specijalizant urologije i rekonstruktivne urogenitalne hirurgije

Dr Mihailo Radovanović je rođen u Beogradu. Diplomirao je na medicinskom fakultetu u Beogradu sa prosečnom ocenom 9.27, nakon što je odbranio svoj diplomski rad na temu antioksidanata i oksidativnog stresa. Odmah, po završetku studija, je upisao doktorske studije iz oblasti biologije tumora i oksidativnog stresa. U isto vreme je upisao i specijalizaciju iz oblasti urologije.

Profesionalno iskustvno je započeo na medicinskom fakultetu gde je bio zaposlen i učestvovao u naučnom projektu ” Gluthation – S – Tasferase ” do kraja 2019. Dr Mihailo Radovanović je rođen u Beogradu. Diplomirao je na medicinskom fakultetu u Beogradu sa prosečnom ocenom 9.27, nakon što je odbranio svoj diplomski rad na temu oksidativnog stresa. Odmah, po završetku studija, je upisao doktorske studije iz oblasti biologije tumora i oksidativnog stresa. U isto vreme je upisao i specijalizaciju iz oblasti Urologije.

Profesionalno iskustvno je započeo na medicinskom fakultetu gde je bio zaposlen i učestvovao u naučnom projektu ” Gluthation – S – Tasferase ” do kraja 2019. Nakon čega je svoje usavršavanje nastavio u KBC ,, Dr Dragiša Mišović – Dedinje”.

Od samog početka svoje specijalizacije, dr Radovanović radi i u ,,Fondaciji Sava Perović” gde je zajedno sa svojim mentorom dr Radošem Đinovićem ( jednim od svetksi najpoznatijih i najinovativnijih hirurga u ovoj oblasti ) učestvovao u više od 2000 najkomplikovanijih operacija iz oblasti rekonstrukcije urogenitalnog trakta, tretirajući na taj način komplikovana stanja kod pedijatrijskih i odraslih pacijenata, kao što su urođene anomalije urogenitalnog trakta, erektilna disfunkcija, promena pola, rešavanje problema u vezi sa mokrenjem.

2021. godine dr Radovanović je bio u ORSI akademiji i OLV Klinici u Belgiji, kod prof. dr Alex Mottrie-a ( pionira robotske hirurgije u svetu ) na usavršavanju i sticanju znanja i veština iz oblasti minimalno invazivne robotske hirurgije.

Od 2022. godine je angažovan kao oficijalni sportksi lekar ,, Bilaton Saveza Srbije ”

Jezici: Srpski, Ruski, Nemački, Engleski

Politika privatnosti
Koristimo kolačiće da poboljšamo vaše iskustvo dok koristite našu veb stranicu. Ako koristite naše Usluge preko pretraživača, možete ograničiti, blokirati ili ukloniti kolačiće putem podešavanja vašeg veb pretraživača. Takođe koristimo sadržaj i skripte trećih strana koje mogu koristiti tehnologije za praćenje. Možete selektivno dati svoju saglasnost u nastavku da biste dozvolili ugrađivanje takvih trećih strana. Za potpune informacije o kolačićima koje koristimo, podacima koje prikupljamo i načinu na koji ih obrađujemo, pogledajte našu Politika privatnosti
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google