RADNO VREME

Ponedeljak – Petak: 10h – 20h

PRATITE NAS

Ultrazvuk mekih tkiva / mišića

O metodi

Ultrazvuk mekih tkiva/mišića je bezbolna i neinvazivna dijagnostička metoda kojom se dobijaju detaljne informacije o stanju mekih tkiva i mišića određenog regiona tela. Tokom pregleda lekar koristi sondu koja emituje ultrazvučne talase kako bi se vizualizovale navedene strukture.

Ovaj pregled se radi kod bolova ili povreda za koje se sumnja da su uzrokovane promenama na mekim tkivima mišićno-koštanog sistema.

Koje promene se mogu registrovati ovim pregledom?

  • Ruptura mišića, kolekcija tečnosti u mišiću
  • Ruptura tetive, upala tetive
  • Ruptura ili istegnuće ligamenata
  • Izliv tečnosti u burzama i zglobovima, zapaljenja
  • Tumori mekih tkiva

Kako se radi ultrazvuk mekih tkiva / zglobova?

Pri pregledu lekar koristi ultrazvučnu sondu na koju nanese malo gela a zatim je postavi na deo tela gde je potrebno pregledati meka tkiva/mišiće. Ovaj pregled je potpuno bezbedan i bez štetnih posledica po zdravlje pacijenta.

Zakažite pregled

Popunite formu ispod i naše osoblje će vas kontaktirati u najskorijem roku.ULTRAZVUK

Stručni tim


Politika privatnosti
Koristimo kolačiće da poboljšamo vaše iskustvo dok koristite našu veb stranicu. Ako koristite naše Usluge preko pretraživača, možete ograničiti, blokirati ili ukloniti kolačiće putem podešavanja vašeg veb pretraživača. Takođe koristimo sadržaj i skripte trećih strana koje mogu koristiti tehnologije za praćenje. Možete selektivno dati svoju saglasnost u nastavku da biste dozvolili ugrađivanje takvih trećih strana. Za potpune informacije o kolačićima koje koristimo, podacima koje prikupljamo i načinu na koji ih obrađujemo, pogledajte našu Politika privatnosti
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google