RADNO VREME

Ponedeljak – Petak: 10h – 20h

PRATITE NAS

Ordinacija
Nucleus

NUCLEUS

O nama

Nucleus ordinacija je nastala u srcu Vračara 2022. godine, sa idejom, da svojim radom postane primer pružanja medicinskih usluga vrhunskog kvaliteta. Nucleus tim zna da zdravlje nije samo odsustvo bolesti, već stanje kompletnog fizičkog, mentalnog i socijalnog blagostanja. Upravo, zbog toga, smo stvorili topao ambijent, pun podrške, u kom naši pacijenti mogu da uz visok osećaj poverenja diskutuju o svojim zdravstvenim problemima ili nedoumicama. 

Verujemo da je dobra komunikacija ključ u stvaranju čvrstog odnosa sa našim pacijentima. Visok stepen posvećenosti svakom pacijentu, individualni pristup i strpljenje su kvaliteti po kojima smo prepoznatljivi. Transparentnost i iskrenost u radu su razvili nivo poverenja zbog kog nas naši pacijenti redovno, sa zadovoljstvom preporučuju.

Naša misija

Naša misija je pružanje vrhunske zdavstvene zaštite uz najviši stepen brige o pacijentima, usavršavajući na taj način delatnost medicinske prakse.

Naša vizija

Naša vizija je da postnemo primer i lider jedinstvenog, holističkog i profesionalnog pristupa u lečenju pacijenata na našim prostorima.

Dugogodišnje iskustvo u lečenje

Kontinuirana edukacija i praćenje najnovijih smernica u dijagnostici i lečenju su standard naših stručnjaka. Lecenje zasnovano na dokazima koji poticu iz velikih, kliničkih istraživanja, omogucava  našim pacijentima da pored standardne terapije budu leceni i najsavremenijom, inovativnom terapijom.

Godine sa vama
Pacijenata
Šta nas izdvaja od drugih?

Nuclesu tim čine vrhusnski stručnjaci koji su u svojim oblastima prepoznatljivi po visokom stepenu profesionalnosti i posvećenosti.

Tu smo da Vam pomažemo u očuvanju vašeg zdravlja.

Politika privatnosti
Koristimo kolačiće da poboljšamo vaše iskustvo dok koristite našu veb stranicu. Ako koristite naše Usluge preko pretraživača, možete ograničiti, blokirati ili ukloniti kolačiće putem podešavanja vašeg veb pretraživača. Takođe koristimo sadržaj i skripte trećih strana koje mogu koristiti tehnologije za praćenje. Možete selektivno dati svoju saglasnost u nastavku da biste dozvolili ugrađivanje takvih trećih strana. Za potpune informacije o kolačićima koje koristimo, podacima koje prikupljamo i načinu na koji ih obrađujemo, pogledajte našu Politika privatnosti
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google